De ce ar trebui sa inchiriezi o masina?

Pentru inchirierea unei masini va recomandam inchirieri masini Craiova. Inchirierea unei masini esteo idee buna daca doriti sa schimbati vehiculul in mod regulat si sa testati masini noi. Inainte de a va cumpara propria masina puteti testa diverse modele pentru a vedea daca va place sau nu modelul ales.Inchirierea are avantaje incontestabile fata de un vehicul propriu. Inchirierea va permite sa conduceti periodic si un vehicul superior va sa fie nevoie sa il schimbati sau sa il platiti pe termen lung.

Daca inchiriati pentru prima data un vehicul de la Rent A Car, va recomandam sa cititi urmatoarele sfaturi. Va explicam cum sa faceti rezervarea si care sunt diferitele documente si / sau dovezi care trebuie furnizate agentiei in ziua plecarii. Pentru inchirieri masini Craiova recomandam Autoprorent.

Autoprorent va ofera posibilitatea de a inchiria vehiculul direct de pe computer si va insoteste pas cu pas in timpul rezervarii. Este important sa retineti ca pentru a inchiria o masina de pasageri sau un vehicul utilitar, trebuie sa prezentati un permis valabil timp de cel putin 3 pana la 5 ani (anumite categorii de vehicule pot fi supuse anumitor conditii indicate).

Inchirierea unei masini sau a unei utilitare online este foarte simpla. Accesati pagina de pornire Autoprorent si introduceti succesiv orasul de plecare, tipul de vehicul dorit. Propunem in acest moment sa alegeti intre autoturisme ( autoturisme mici, sedanuri …) sau utilitati (camioane, camionete …)

Indicati datele de plecare si de intoarcere. Odata ce ati facut rezervarea online , veti primi confirmarea prin e-mail. Veti gasi diferitele informatii specifice inchirierii dvs. (date, pachet, pret …), informatii practice (datele de contact ale agentiei …). Va recomandam sa cautati inchirieri masini Craiova ieftine.

In timpul procesului de inchiriere, vom indica toate documentele, documentele si dovezile care ne vor fi furnizate initial. Astfel, va cerem sa ne furnizati o dovada a adresei , buletinul de identitate, permisul de conducere si cartea de credit cu numele titularului utilizata pentru plata online .

 

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.