De ce inchirierea utilajelor de constructii este mai convenabila decat cumpararea acestora

Nu numai ca echipamentul propriu poate fi o raspundere pentru compania dvs., dar si achizitia va poate costa enorm. De la punctul de preaviz la respectarea preocuparilor fata de progresele tehnologice, aflati de ce inchirierea echipamentului de constructie este mai buna decat cumpararea acestuia.

Indiferent daca va extindeti domeniul de aplicare al companiei dvs. cu noi tipuri de proiecte sau ati contractat o lucrare majora pentru a incepe in curand, veti avea nevoie de echipamentul potrivit pentru a va face treaba. Totusi, achizitionarea echipamentului nu este intotdeauna raspunsul corect.

Pretul de cumparare pentru utilaje constructii, daca ati inceput deja sa pretuiti ascensoarele si incarcatoarele de care aveti nevoie, atunci stiti ca, costul achizitionarii de echipamente noi de constructie poate fi foarte ridicat.

Chiar daca platiti pentru o astfel de achizitie majora, tranzactia poate avea un impact semnificativ asupra fluxului de numerar al companiei. Tineti cont de acest lucru pe masura ce executati lucrarile si luati in considerare optiunile dvs. La urma urmei, nu doriti sa cheltuiti banii pentru a achizitiona echipamentul de care aveti nevoie si pentru a afla ca nu va puteti permite sa efectuati plata la timp.

Daca compania dvs. nu isi poate permite sa plateasca pretul integral, este posibil sa fiti tentat sa preluati datoria pentru a va finanta achizitia. Acest lucru va poate ajuta sa obtineti mai repede echipamentul de care aveti nevoie, dar imprumutul nu este intotdeauna o decizie inteligenta. Cu tarife de dobanda, veti ajunge sa platiti mai mult pentru a cumpara ceea ce aveti nevoie. Daca nu utilizati acel echipament nou non-stop, este posibil ca pretul de cumparare si platile de dobanzi sa nu se ajusteze.

In schimb, acele utilaje de constructii pentru inchiriere vin cu un cost fix lunar. Acest lucru este mult mai accesibil pentru majoritatea companiilor contractante. Deoarece achizitioneaza echipamente in vrac, companiile de inchiriere au o putere extraordinara de licitare.

Atunci cand compania dvs. de utilaje constructii de inchiriat isi transmite economiile, veti obtine o intelegere mai buna a masinilor. Compania dvs. de constructii poate utiliza echipamentele de care aveti nevoie la preturi mult mai mici atunci cand sunt inchiriate decat atunci cand sunt achizitionate.

1 Comment

  1. I抦 impressed, I need to say. Really not often do I encounter a weblog that抯 both educative and entertaining, and let me inform you, you have got hit the nail on the head. Your concept is excellent; the issue is one thing that not sufficient people are talking intelligently about. I’m very completely happy that I stumbled across this in my search for one thing relating to this.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.