De ce sa cumperi jucarii din lemn?

Un carucior jucarie copii din lemn este cel mai frumos cadou pentru fetita ta. Stim cu totii ca plasticul nu este grozav si ca jucariile din lemn au o anumita atractie vizuala speciala; cei mai multi dintre noi pot avea o jucarie din lemn folosita din generatie in generatie. Jucariile din lemn sunt cele mai bune solutii educative.

Jucariile din lemn aduc cu ele un anumit grad de nostalgie si sunt potrivite pentru copii, in timp ce parintii le vor alege cu placere. Cand vine vorba de jucarii clasice din lemn, s-ar putea sa mai aveti cateva de cand erati copii.

Lemnul este un material foarte durabil pentru jucarii – nu se distruge usor in timp, nu se sfarama, si se conserva pentru o perioada lunga de timp. De asemenea, cele mai multe jucarii din lemn sunt realizate manual, iar calitatea manuala asigura ca produsul finit este la cele mai inalte standarde – cele mai multe jucarii din lemn vor depasi jucariile din plastic. Va recomandam un carut din lemn copii.

Vestea proasta este ca, cu cat avem mai mult contact cu plasticul, cu atat sansele de a avea probleme de sanatate sunt mai mari. O afectiune comuna generata de plastic este astmul. Din cauza faptului ca materialele chimice toxice numite ftalati, sunt continute in aceste produse, copiii cu tendinta de a introduce jucariile in gura vor ingera aceste substante periculoase.

Ruperea camioanelor de plastic preferate ale copilului dvs. este, fara indoiala, destul de dureroasa si ar putea provoca vatamari corporale cauzate de plasticul rupt si de alte piese mici – ca sa nu mai vorbim de lacrimi si de un drum la magazinul de jucarii pentru inlocuirea acestuia. Lemnul insa va rezista foarte bine si nu este deloc periculos.

Jucariile din lemn ofera o experienta tactila mai mare pentru un copil, si favorizeaza legatura cu lumea din jurul sau. O jucarie de baza, ofera copiilor intr-un mediu urban posibilitatea de a se conecta la si de a intelege natura prin joc. Poti oferi copilului tau si litere volumetrice.

 

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.