De ce sa folosesti fatade din sticla

Sticla este folosita si pentru fatada cortina. Sticla este un material magic care are atat de multe proprietati si utilizari diferite, incat a prezentat arhitectilor multe noi posibilitati si modele. De obicei, sticla este utilizata ca material transparent pentru geamuri in constructii si este utilizata si in elemente arhitecturale precum usi, ferestre, pereti despartitori.  

Sticla este o substanta solida transparenta creata prin aplicarea caldurii in nisip sau cuart. Sticla este un material anorganic, transparent sau translucid care poate fi turnat in orice forma. Sticla este un amestec de materii prime cum ar fi siliciu, carbonat de potasiu, var sau oxid de plumb, oxid de mangan care este macinat, cernut si amestecat in proportie specifica si topit in cuptor. Se poate combina sticla si cu fatade din piatra.

Sticla care absoarbe, refracta sau transmite lumina. Poate fi facuta transparenta sau translucida astfel incat sa adauge o frumusete extraordinara cladirii.

Sticla transmite pana la 80% din lumina naturala disponibila in ambele directii fara nici o ingalbenire, tulburare sau intemperii.

Sticla este rezistenta la intemperii, astfel incat poate rezista efectelor vantului, ploii sau soarelui si isi poate pastra aspectul si integritatea.

Sticla nu rugineste, astfel incat sa nu se degradeze progresiv prin efectele chimice si din mediul inconjurator.

Geamul are o suprafata neteda lucioasa, astfel incat este rezistent la praf si poate fi usor curatat.

Sticla permite luminii naturale sa intre in casa, chiar daca usile / ferestrele sunt inchise, astfel incat economisesc energie si, de asemenea, scade facturile de energie electrica, lumineaza camera si creeaza frumusetea casei si, cel mai important, sporeste starea de spirit a ocupantilor.

Este un izolator excelent impotriva electricitatii. Disponibila in varietati de culori si cand combintii, foaia de sticla este prezenta in unitati laminate sau izolate, iar acestea se schimba ca si culoare si aspect in functie de preferinte.

Poate fi suflata, desenata si presata in orice forma si, prin urmare, este utilizata pentru geamuri in cladiri, fronturi de magazin, usi si ferestre de constructie si ateliere. Este de asemenea utilizata pentru mobilier dupa ce a fost laminata cu placaj sau tabla de metal. Cele mai estetice solutii sunt fatade din sticla.

1 Comment

  1. Can I simply say what a aid to seek out somebody who actually is aware of what theyre speaking about on the internet. You definitely know learn how to bring an issue to gentle and make it important. Extra people must learn this and perceive this facet of the story. I cant imagine youre no more common because you undoubtedly have the gift.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.