La ce folositi un excavator si cat costa inchirierea acestuia?

Excavatoarele sau lopetile sunt unele dintre cele mai comune echipamente de constructie grele. Aproape nici un proiect de constructie majora nu poate fi realizat fara aceste 2 utilaje. Excavatoarele sunt folosite pentru totul, de la saparea terenurilor la inlaturarea obiectelor mari, ceea ce le face esentiale pentru orice proiect de constructie.

Ce este un excavator?
Excavatoarele sunt utilaje de constructie grele, care constau dintr-un brat, o cuva, o galeata si o cabina care sunt montate pe o platforma rotativa numita casa. Casa este montata pe un sasiu cu sine sau roti.
Principala diferenta dintre un excavator si o lopata este ca excavatoarele se bazeaza pe sistemul hidraulic pentru miscarea lor, in timp ce lopetile se bazeaza pe cabluri, troliuri si cabluri din otel.

Un excavator poate fi folosit pentru mult mai mult decat sapat. Desi este obisnuit ca acest tip de echipament sa fie folosit pentru a crea santuri , acestea pot fi de asemenea folosite pentru transportul de materiale, indepartarea acestora, demolare, mineritul si indepartarea zapezii.

Ce sa faceti cu un excavator? 
Atunci cand cautati sa faceti o inchiriere excavator, este deosebit de important sa acordati atentie specificatiilor acestora. Exista zeci de excavatoare disponibile pe piata de inchiriere, dar fiecare dintre ele are cerinte diferite de putere, greutate, si dimensiuni cupa. Acesti trei factori pot determina cantitatea de material care poate fi mutata la un moment dat, precum si cat timp va dura pana la finalizarea unui anumit proiect.

Excavatoarele mini sunt, de obicei, cea mai ieftina optiune, dar nu pot transporta aproape aceeasi cantitate de material ca excavatoarele mai mari. Cu toate acestea, excavatoarele mici pot fi o alegere ideala pentru proiectele mai mici, in special in zonele unde spatiul este foarte strans.

De asemenea, este important sa fiti constienti de atasamentele oferite pentru fiecare utilaj. De exemplu, in functie de modelul excavatorului, este posibil sa se obtina un brat cu brat extins sau un brat cu mai multe puncte de pivotare. De obicei, acestea sunt cele mai frecvente in mini-excavatoare. Este de asemenea, posibil sa gasiti numeroase atasamente pentru cupa, inclusiv atasamente care pot ajuta la zdrobire, ridicare si taiere.
Atunci cand aveti nevoie de inchiriere excavator puteti compara mai multe firme care se ocupa de inchirierea de astfel de utilaje si sa vedeti care este cel mai avantajos pentru dvs.

Cat costa inchirierea unui excavator?
Costul de inchiriere al unui excavator depinde de mai multi factori, inclusiv locatia santierului, marca, modelul si dimensiunea excavatorului si durata de timp in care este inchiriat echipamentul. In general, inchirierea excavatoarelor poate costa de la 450 la 650 ron pe zi. Pentru a vedea mai multe detalii despre pretul inchirierii unui astfel de utilaj puteti accesa inchiriere excavator pret, sau puteti incerca inchiriere excavator pe roti.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.