Tot ce trebuie sa stii despre instalatii realizate corect

Pentru cele mai bune instalatii electrice va recomandam Instalatii electrice Brasov. Chiar daca aveti ani de experienta de cablare, exista intotdeauna cateva trucuri pe care probabil nu le cunoasteti.  Va oferim mai multe sfaturi pentru manipularea corecta a cablurilor.

Tragerea cablurilor din plastic prin gauri in cadru este mult mai usoara daca indreptati mai intai cablul. Daca trageti pur si simplu cablul din centrul bobinei, se va agata daca este indoit. Trucul este acela de a ridica cu o mana bobina de la centrul rolei si de a derula cablul pe podea ca si cand ati arunca o coarda spiralata. Apoi, mergeti pe lungimea cablului, indreptati-l in timp ce mergeti. Electricienii prefera aceasta metoda, deoarece pot pastra cablul pe bobina pentru o manipulare mai usoara. Apelati la firme specializate in proiectare curenti slabi, pentru rezultate optime.

Daca ati realizat multe cablaje, suntem siguri ca ati avut momente cand nu puteati sa impingeti comutatorul sau priza in spatiul sau deoarece erau atat de multe fire. Solutia este sa aranjati firele bine inainte de a le introduce in spatiu.

Conductorul de alimentare subterana (UF) are un invelis din plastic dur, care va permite sa il puneti direct in pamant fara sa-l rulati printr-un tub (bineinteles, trebuie sa fie ingropat suficient de adanc pentru a satisface codul electric). Dar aceasta invelis dur este de asemenea dificil de indepartat – daca nu stiti acest truc. Incepeti prin a separa firele negre si albe de cuprul gol prin apasarea fiecaruia cu clesti si prin rasucire. Trageti-le in afara pana cand aveti aproximativ un metru de fire dezizolate.

Un detector decent de curent este un must have pentru fiecare electrician, insa va recomandam sa nu il puneti inapoi in geanta de scule dupa ce ati localizat cablurile prin care trece curent. Folosind cautatorul poti verifica toti peretii pentru a determina unde sunt obstacole. Nu vrei sa aflii ca ai ales cea mai grea cale pentru a ajunge la o doza. Intrati pe link pentru cea mai buna firma care se ocupa de proiectare instalatii climatizare.

1 Comment

  1. I抎 have to verify with you here. Which is not one thing I often do! I get pleasure from studying a publish that may make folks think. Additionally, thanks for allowing me to comment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.