Avantajele centralelor  termice in condensatie

Puteti gasi cele mai bune preturi pentru centrala accesand centrala Immergas Prahova.

Datorita functionarii centralei in condensatie, se va utiliza un maxim de energie. Cand se consuma combustibili fosili, acestia emana aburi. Cazanul va condensa apoi vaporii si il va recupera sub forma de caldura. Cu aceasta apa recuperata, veti utiliza mai putin combustibil: factura dvs. de energie va fi redusa!

Un cazan de peste 20 de ani consuma mai multa energie decat un cazan nou. Nu mai vorbim de gazele poluante! Pentru a va controla consumul, este necesar sa folositi cea mai eficienta tehnologie: centrala in condensatie. Acceseaza linkul centrale termice in condensatie Brasov pentru mai multe informatii.

Intr-adevar, instalatia de incalzire poate suferi diferite pierderi de energie

De exemplu:

  • Pierderea caldurii prin pereti
  • ┬áCaldura pierduta in calea dintre cazan si calorifere
  • Datorita centralei in condensatie, eficienta dvs. va fi mai mult sau mai putin de 105%!
  • Punctele forte ale cazanului cu condensare:
  • Tehnologie inovatoare: recupereaza materiale neexploatate;
  • Ecologie: mai putini poluanti eliberati;
  • Economie: regleaza intensitatea productiei.
  • Puteti alege intre diferiti combustibili pentru a va incalzi: petrol, gaz, lemn, carbune. Alegeti-l in functie de bugetul dvs., impactul asupra mediului si centrala dvs.
  • Aveti grija ca centrala dvs. sa fie dimensionata corespunzator. Intr-adevar, un cazan prea puternic in comparatie cu casa ta va consuma prea mult.

Instalarea unei centrale in condensatie necesita anumite conditii.  A sosit momentul sa inlocuiti centrala veche si este posibil sa va adresati aceasta intrebare. Care este diferenta dintre un cazan de temperatura joasa si un cazan in condensatie? Vom preciza punctele care le diferentiaza in acest articol.

Acest lucru se explica prin mecanismul lor de functionare. Ele recupereaza caldura din abur si o folosesc pentru preincalzirea apei din cazan. Eficienta lor este astfel foarte mare (intre 100 si 110%), deoarece folosind mai putin combustibil decat un cazan conventional, se obtine o putere de incalzire identica.  Va recomandam pentru cele mai bune preturi centrale termice in condensatie Motan.

1 Comment

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.