Care sunt avantajele unei firme de inchirieri auto?

Analizati oferta din linkul inchiriere masini Craiova.

Adesea mai putin costisitoare decat platile lunare ale unui imprumut conventional, chiria poate include intretinerea, asistenta sau asigurarea, cu limitarea kilometrajului total.

Aceasta formula „all-in-one” este un avantaj pentru multi clienti, care au astfel garantia ca vor conduce Ā intotdeauna intr-un vehicul cu cele mai noi inovatii, fara a fi nevoiti sa isi faca griji cu privire la problemele mecanice ale unei masini la sfarsitul anului.

Cand garantia, asistenta, intretinerea sunt extinse, clientii trebuie doar sa puna combustibil si sa-si asigure autovehiculului.

Cu inchirierea, clientii schimba vehicule la fiecare trei ani, in medie, in loc de la fiecare cinci sau sase ani pentru achizitii in numerar.

Un alt avantaj: cu inchirierea, politica de discount, reducerile platilor mici lunare devin din ce in ce mai usor de negociat de clienti. Concesiile castiga, de asemenea, loialitatea clientilor.

Ofertele de leasing ofera constructorilor posibilitatea de a-si castiga pozitia pe piata de mana a doua, de doua ori mai mare decat piata vehiculelor noi, dar inca dominata de tranzactiile private-individuale. Pentru cele mai bune preturi va recomandam inchirieri auto Craiova.

In aceasta piata, toata lumea cauta vehicule de la 3 la 5 ani. Prin urmare, creste interesul pentru dealeri de a avea o flota de oferit spre vanzare pe aceasta nisa.

In consecinta, in segmentul high-end, cum ar fi marcile germane BMW sau Audi, ofertele de inchiriere sunt adoptate cel mai masiv. Dupa trei ani, un vehicul „premium” s-a depreciat mai putin decat o masina cu raza medie de actiune.

Cu toate acestea, unele asociatii ale consumatorilor solicita vigilenta, mentionand riscul de a plati pentru servicii inutile sau care nu sunt suficient acoperite.

Atentie, in special, la contractul de intretinere care trebuie citit pentru a cunoaste detaliile, anumite servicii cum ar fi schimbarea anvelopelor sau placutelor de frana ar trebui incluse in contract. Cautati cele mai bune oferte pe inchirieri auto Craiova ieftine.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.