Cum alegi corect balsamul de rufe si detergentii

Utilizand un balsam de rufe profesional veti reusi sa obtineti cele mai bune rezultate. In functie de compozitie exista mai multe tipuri de balsam din care sa alegeti.

Conservanti : Unele produse contin conservanti care pot fi alergeni, cum ar fi metilizotiazolinona (MIT) si metilcloroizotiazolinona (CMIT).

Formulele includ uneori agenti de oxidare, agenti tensioactivi sau aditivi . Pe scurt, ingredientele care pastreaza stralucirea hainelor, dar nu sunt neaparat bune pentru sanatate (reziduurile de pe hainele spalate pot intra in contact cu pielea) sau cu mediul.

Cu ajutorul balsamului se obtine lenjerie  confortabila.  Va recomandam balsam de rufe Bucuresti, pentru cele mai bune rezultate.

Balsamul ajuta rufele pentru ultima clatire. Multi consumatori considera ca balsamul pentru rufe nu este instrumentul potrivit, si se poate foarte bine si fara. Vrem sa va informam ca balsamul este suplimentar Un instrument care va ajuta la imbunatatirea spalarii, si la obtinerea unor rufe mai moi, mai rezistente si placute la miros.

In majoritatea substantelor chimice de uz casnic, indiferent daca este cel mai bun balsam sigur pentru rufe, pulbere, sampon, majoritatea pastelor de dinti, sunt inclusi agenti tensioactivi , care sunt desemnati termenul de Surfactanti . Cei care se afla in balsam – cationici, creeaza o pelicula subtire pe tesatura, provocand efectul de alunecare si protectie. Datorita acestui lucru, un anumit numar de functii sunt realizate.

In primul rand, materialul se inmoaie. In al doilea rand, creati un efect antistatic (lucrurile nu se electrizeaza, „nu trag”). Acest lucru este foarte important, mai ales avand in vedere faptul ca in prezent se folosesc adesea compusi sintetici.

In al treilea rand, articolele tratate cu balsam sunt mai usor de calcat, miros placut si raman curate mai mult timp, adica exista un efect anti-murdarire.

Ei bine, asa cum promit producatorii, utilizarea unui balsam pentru rufe creste rezistenta la uzura a lucrurilor si le ajuta sa ramana in forma mai mult timp.

Daca agentul tensioactiv este principalul ingredient activ, nu se gaseste silicon in toate aparatele de aer conditionat. De asemenea, siliconul inmoaie tesatura, dar indeplineste si alte functii, in functie de ceea balsamul trebuie sa ofere.

Deci, pentru produsele din bumbac, lucrurile pentru copii, este elaborata o formula speciala care face ca tesaturile sa absoarba apa si sa ramana moi si pufoase. Cea mai buna solutie este sa incercati detergenti profesionali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.