• Auto

Lucruri de tinut minte atunci cand cumparam vehicule second hand pentru adolescenti.

Există o mulțime de motive pentru care credem că cumpărarea de mașini uzate pentru șoferii adolescenți este o idee bună. Își învață copiii responsabilitatea financiară și conceptele importante ale adulților, cum ar fi menținerea mașinii și termenii de asigurare. Înainte de a va lua adolescentul la cumpărături, iată câteva lucruri importante pe care să le țineti minte.

Stabiliti un buget.

Daca ati gasit deja o masina potrivita pentru dvs., discutati cu agentul de vanzari despre ceea ce dvs. si adolescentul dvs. va veti putea permite. Avand in vedere un buget stabilit inainte de a merge la cumparaturi va fi foarte usor sa alegeti o alta masina in cazul in care o alta masina va face cu ochiul.

Cercetare și modele online.

Impreuna cu adolescentul dvs., cautati online diferite modele. Pentru soferii dvs. adolescenti, veti dori sa va asigurati ca masina are evaluari excelente in ceea ce priveste siguranta, dar de asemenea vine cu pretul potrivit. Daca tanarul dvs. va plati pentru combustibil sau pentru asigurare sau va prelua toate sau o parte din platile lunare, vehiculul trebuie sa fie la preturi rezonabile, astfel incat sa poata sa se concentreze in continuare asupra scolarizarii in timp ce se focuseaza pe loc de munca.

Lasati-l pe adolescent sa o ia pentru un test.

Ar trebui sa-i dati tanarului adolescent sansa sa ia masina pe autostrada, precum si in cartiere mai lente. Trecerea la un test drive in traficul de oprire si de rulare reprezinta un bun indicator al functionarii masinii.

Un numar din ce in ce mai mare de parinti devin soferii vehiculului adolescentului.

Tineti cont de sfaturile de mai sus inainte de a incepe, astfel incat sa puteti obtine cea mai buna oferta pentru o masina second-hand!

23 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.